dimecres, 15 de setembre del 2010

bunyols de bacallà

El bacallà es un peix blau que es molt sa per la salut i d'aquesta manera té un gust molt especial. I la gent que no els hi agrada gaire el bacallà és ideal .
Ingredients


300g de bacallà esqueixat i dessalat

3u patates

1 ou

6 grans d'all

julivert

6 cullerades de farina

1 llevadura royal


Preparació:



  1. Posar una olla a bullir per les patates. Desprès rentar el bacallà


  1. Pelar els alls i triturar l'all i el julivert i desprès a part triturar el bacallà.
  2. Desprès xafar les patates, i barreja en un vol el bacallà, l'all i julivert i les patates.
  3. Batre un ou i incorpora en la massa anterior, desprès anar posant la farina i tirar el royal.
  4. mirar que quedi una massa homogènia i ja esta.
  5. Posa una paella el foc en oli, quan estigui calent incorpora la massa en una cullerada fen cercles.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada