Ingredients:
1 Mango
500 kg de maduixes
1/2 Pinya
2 Kiwis
Cruixent d'ametlles:
150g Ametlles
2 clares d'ous1 cullera de farina
Salsa maduixa
10 u maduixes
1 cullera petita de sucre
Suc de taronja.
Elaboració:
Neteja i tallar la fruita a llesques., desprès elaborar el cruixent pelant i triturant les ametlles, batre les clares i desprès tirar les ametlles en les clares i posar una cullera de farina i barrejar, fins que quedi una massa homogènia. I ficar-ho en una plata en paper pel forn .Sesten que quedi una capa fina i desprès el forn a 170º .
Per elaborar la salsa de maduixes tenim de neteja les maduixes rentar-les i posar-les en un recipient en sucre i exprimir una taronja i tira el suc a sobre. Agafar el tur mix i tritura i colar.
Presentació
Posa una base de salsa de maduixes i desprès dos talls de pinya , una base de maduixes, una base de mango, una altre de maduixes, una base de pinya i mango i colo car el cruixent a sobre .