Esclat de fruita

Ingredients:
1 Mango
500 kg de maduixes
1/2 Pinya
2 Kiwis
Cruixent d'ametlles:
150g Ametlles
2 clares d'ous
1 cullera de farina
Salsa maduixa
10 u maduixes
1 cullera  petita de sucre
Suc de taronja.
Elaboració:
Neteja i tallar la fruita a llesques., desprès elaborar el cruixent pelant i triturant les ametlles, batre les clares i desprès tirar les  ametlles en les clares i posar una  cullera de  farina  i barrejar, fins que  quedi una  massa homogènia. I ficar-ho en una plata en paper pel forn  .Sesten que quedi  una capa fina i desprès el  forn a 170º .
 Per elaborar la salsa de maduixes  tenim de neteja  les maduixes rentar-les i posar-les en un recipient en  sucre i exprimir una taronja i  tira el  suc a  sobre. Agafar el tur mix i tritura i colar.
Presentació
Posa una  base de salsa de  maduixes i desprès dos talls de  pinya , una  base de maduixes, una base de mango, una altre de  maduixes, una  base de pinya i mango i colo car el cruixent a sobre .