dimecres, 15 de setembre del 2010

Pastís d'albarginia

Es una manera difernt de menjar verdura que es pot menjar acompanyat d'una amanida d'un tros de carn o de peix. Es una forma difernt de menjar escalivada la primera vegada que el vaig fer els hi va agradar molt.
Ingredients:
2u Albarginia
1u pebrot
1u carabassó
2u pastanagues
1u ceba
200g xampinyons
50g formatge ratllat

Preparació:
  1. Tallar les verdures a llesques i rentar-las.
  2. Posa el forn a calenta
  3. Desprès tallar el xampinyons a làmines i passa per la paella.
  4. Agafa un motlle llarg i posa a baix oli d'oliva.
  5. I desprès fer una capa d'albarginia, una de pebrot y axis consecutivament.
  6. I Posa en el forn a 180º durant 1h 30.
  7. Quant casi esta Posa formatge ratllat a sobre i deixa una estona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada