diumenge, 20 de juny del 2010

Canelos de peix

Ingredients
34 plaques de canelons
500 kg de escamarlans o gambes
6 cues de rap
2 cebes
Preparació
Primer netejarem el peix i quan estigui net posarem una paella en una mica d'oli per fer el peix a la planxa. Quan tenim el peix cuit tenim de pelar els escamarlans i treure l'espina del rap. I despès tenim de agafar una paella en una mica d'oli i coure la ceba a juliana.
Quan tenim tot això a punt triturem el rap juntament en la ceba i tallem els escamarlans a talls petits i ho barregem tot.
Quan tenim fer això posem una olla a bullir en aigua i quan bulli i tirarem les plaques de canelons en una mica d'oli i sal.
Quan estiguin cuites les estendrem amb un drap i comence rem a rellenar el canelons.
Bechemel (1l)
1 L de llet
6 culleres de farina
1 polsim de pebre
1 polsim de sal
1 nou de mantega
Preparació
Posa aquest ingredients en una olla i remenar abans de posar el foc perquè no hi hagin grumolls de la farina.
Posa en el foc lent i anar remenar sense parar , i vigilar que no quedin grumolls i quan veus que fa bombolles retirar del foc.I tirar a sobre els canelons. I gratinar en formatge.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada