Cilindre secret
Ingredients (6per)
Fercit
1 o 2 carabassons
1 albarginia
1 pebrot vermell
2 pastanagues
2 cebes
250g de xampinyons
750g de carn picada de porc i vedella
Per el puré
12 patates
1 nou de mantega
1 raig de llet
Amanida
1 Enciam llarg
1 Enciam fulla de roure
1 Tomàquet
1 pastanaga
100g Nous
50g Panses
7 Maduixes
50g formatge fresc de cabra
Elaboració.
Farcit
Primer talles totes les verdures a daus molt petits i les rentes i desprès poses el wook el foc en una mica d'oli i quan esta calent. Tires totes les verdures i les tapes vas remanar i tires una mica d'aiugua pk no s'enganxi i i desprès quan les verdures estan una mica cuites i tires el xampinyons i tens de mirar que no quedi gaire cuit. Té de ser el dente te.Desprès en una cassola cous la carn picada. Talles a juliana dos cebes. Poses la cassola el foc en una mica d'oli i quan estigui calent i tirem la ceba i anem vigilant que no enganxar quan estigui ven rossejada i així cada com una melmelada i tirem la carn que es vagui couen i quan esta cuit o remenem.
Puré
Primer poses una olla en aigua el foc . Desprès comences a palat les patates i les talles a quarts. Quant l'aigua vull i tires sal i oli i desprès les patates espereu una estona que estiguin cuites.
Les deixes refredar una estona . Desprès xafarem les patates i les posarem en una olla i posarem un raig de llet i una a nou de mantega. I quan veiem que ha quedat una massa homogènia o retirem del foc.
Empletar:
Agafem un motlle individual en forma cilindric o quadrada i posem una capa de patata i desprès la carn , un altre capa de patata i ara la verdura i un altre capa de patata. I a sobre i tallem pernil dolç o salt i una oliva.
El voltant posem l 'amanida i les fruites , els fruits secs .
Aquesta recepta ja esta espero k us agradi i bon profit
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada